Siyaset

Erdoğan, seçim kampanyasını Sivas’tan başlattı

AKP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivas’ta yaptığı konuşma sırasında KİT’lere kadro isteyen vatandaşlara tepki gösterdi. Erdoğan, “KİT’lere kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Hepsini verdik.

8 Şubat 2019 Saat: 22:44
Erdoğan, seçim kampanyasını Sivas’tan başlattı
Erdoğan, seçim kampanyasını Sivas’tan başlattı

Yüksel Uygun

SİVAS-AKP Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivas’ta yaptığı konuşma sırasında KİT’lere kadro isteyen vatandaşlara tepki gösterdi. Erdoğan, “KİT’lere kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Hepsini verdik. Şu toplantıyı da provoke etmeyin” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

Hiçbir zaman dik durmadığımızı gördünüz mü?

Yola çıkarken biz ne dedik? Uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece. Hiç endişeniz olmasın.

-Biz KİT’lere (Kamu İktisadi Teşebbüsü) falan hepsine kadrolarını verdik. Bizden bir şey beklemeyin. Şu toplantıyı da provoke etmeyin. Alışılmış bir siyasetçi değilim.

-Ne diyorlar domates, ne diyorlar patlıcan. Ne diyorlar sivri biber. Yahu düşünün be bir merminin fiyatı nedir düşünün. Düşünün benim Mehmedimin giyinip kuşanıp bu teröristlere karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir bir düşünün. Bunları bu iktidar yapıyorsa başarıyorsa. Siz hala domates, patates, sivri biber konuşuyorsunuz. Yani bizi George, Hans bir yerlerden vurmak istiyor bunlar da onlara el ayak oluyorlar. Biz mücadeleyi hep kazandık kazanmaya da devam edeceğiz.

-Muhsin kardeşimin istismar edilmesine tahammül edemiyorum. Birileri çıkıyor Muhsin kardeşim artık rahmetli oldu. Arkasından belediyeyi almaya çalışıyorlar.

-Bazı dedikodular oluşturuyorlar. Neymiş AK Parti adaylarını çekecekmiş sakın bu yalanlara aldanmayın.Biz sıradan bir mahalle partisi değiliz yahu.

-İçerden yada dışarıdan operasyon yapmak isteyenlere gereken cevabı veririz. Türkiye’nin beka meselesini kendi akıllarınca dalgaya alanlar inşallah 31 Mart’ta bir tokat yiyecekler.

-Ankara-Yozgat-Sivas yüksek hızlı tren hattı yapımı devam ediyor. Bu hatla Ankara-Sivas- yolculuğu 2 saate düşüyor. Ulaştırma Bakanı da burada. İşi takip etmez, bitirmezse eyvallah, güle güle.

Kimler kimlerle iş tutuyor? CHP,HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi kol kola yürüyorlar. Söyle bana arkadaşını söyleyeyim sana kim olduğunu.

-Afrin’de iki ay leblebi, çekirdek mi kullandık? Mermileri, bombaları kullandık. Bu ne domatese ne patlıcana ne sivri bibere benzer.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız