Güncel

3 Şubat'ta yapılacak olan ‘’Emek,Barış ve Adalet' mitingine çağrı yapıldı

Bugün HDP Kartal İlçe örgütü ‘’Emek ,Barış ve Adalet adıyla Şubat’ta Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda yapılacak olan mitinge çağrı yaptı.

26 Ocak 2019 Saat: 23:13
3 Şubat'ta yapılacak olan ‘’Emek,Barış ve Adalet' mitingine çağrı yapıldı
3 Şubat'ta yapılacak olan ‘’Emek,Barış ve Adalet' mitingine çağrı yapıldı

Necdet Özsaygın

Sokak sokak dolaşılarak dağıtılan açıklamada, ülkenin içinde bulunduğu krizin toplumu bir bütün olarak kör bir kuyuya doğru ittiği, adalet ve iktisadi göstergelerde görülmedik derecede büyük bir krizin çanlarının çaldığını, üretimden uzak talan ve yağmaya dayalı ekonomi politikaların bu çıkmazı daha da derinleştirdiğini, toplumsal krizden çıkmanın yolu olarak topluma daha fazla hukuksuzluğun ve baskının dayatıldığı ifade edilen açıklamada,”Bunun sonucu olarak her geçen gün demokrasiden,adaletten ve özgürlüklerden hızla uzaklaşılıyor.”denildi.

Açıklamada, ülkenin her  yerinde KHK düzenlemeleriyle emekçiler işlerinden atıldığı,açlığa ve yoksulluğa terk edildiği, Aydınlara, akademisyenlere,sanatçılara,seçilmişlere kısaca kendilerine muhalif tüm çevrelere fütursuzca saldırıldığı vurgulanan açıklamada, Ortadoğu ve Suriye’de yaşananlara dikkat çekilerek,” bu ülkenin öncelikli ihtiyacı barıştır.”çağrısı yapıldı.

Açıklama’nın sonunda şöyle denildi:

“Barış adalet ve özgürlük bizlerin vereceği mücadele ile gelecek.Hiç şüphesiz bu ceberrut iktidarı geriletmenin ilk adımı 31 mart yerel seçimleri olacaktır.1 nisan’da adaletin özgürlüğün,barışın,emeğin ülkesini yaratmak için kadınları, gençleri,işsizleri, işçileri tüm halkımızı, kurum ve kuruluşlarımızı ve duyarlı tüm kesimleri  03 Şubat’da Bakırköy Özgürlük meydanına bekliyoruz. “

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız