Güncel

'Akyol ve Günsan'la dayanışma içinde olacağız'

Eğitim Sen Gökçebey Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyeleri, Çaycuma'ya gelerek KHK ile ihraç edilen Gökhan Taner Günsan ve İsmet Akyol'u ziyaret etti.

27 Şubat 2017 Saat: 12:53
'Akyol ve Günsan'la dayanışma içinde olacağız'
'Akyol ve Günsan'la dayanışma içinde olacağız'

Eğitim Sen Gökçebey Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyeleri, KHK ile meslekten ihraç edilen Eğitim Sen Çaycuma Baştemsilcisi Gökhan Taner Günsan ve Eğitim Sen Zonguldak Şube Sekreteri İsmet Akyol'a destek için Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliğini ziyaret etti.

Eğitim Sen Gökçebey Baştemsilcisi Servet Büyükkol, "Arkadaşlarımızın yaptıkları çalışmalar Çaycuma sınırlarını aşmış Zonguldak ve Türkiye genelinde takdir görmüş çalışmalardır. Bu keyfi, hukuksuz ihraçlara derhal son verilmeli ve sendika yöneticilerimiz bir an önce görevlerine başlatılmalıdır. Eğitim Sen Gökçebey Temsilciliği olarak her anlamda dayanışma içinde olacağız." dedi.

İsmet Akyol ve Gökhan Taner Günsan, Gökçebey Eğitim Sen Temsilciliğine teşekkür ederek, dayanışma ve örgütlü mücadeleyle bu zor günlerin geride kalacağına dikkat çekti. İhraç edilen sendikacılar kesinlikle göreve döneceklerini ve bu hukuksuz ihraçlarda sorumluluğu olanlardan hukuk önünde hesap soracaklarını belirtti.

Akyol ve Günsan, Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığından aldıkları 'Adli sicil kaydı yoktur, adli sicil arşiv kaydı yoktur' belgesiyle  Çaycuma Kaymakamlığı OHAL Bürosuna itiraz dilekçesi verdiklerini ve  göreve başlatılmayı talep ettiklerini belirti.(Kaynak: Evrensel/Zonguldak)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız