Güncel

Bakırköy işçilerine destek büyüyor

Bakırköy'de işten atılan işçilere Alevi Dernekler Federasyonu Başkanı Doğan Demir ve Alevi Bektaşi Dernekleri Başkanı Baki Düzgün de destek verdiler.

23 Haziran 2016 Saat: 15:04
Bakırköy işçilerine destek büyüyor
Bakırköy işçilerine destek büyüyor

Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’ne bağlı olarak çalışan, aralarında kreş öğretmeni, idari personel, temizlik görevlilerinin de bulunduğu biri erkek olmak üzere 17 işçi işten atılmıştı. Yıllardır Bakırköy Belediyesinde çalışan işçiler, işine, emeğine ve alınterine sahip çıkarak Bakırköy Belediyesi önünde direnişe başlamıştı.

Bugün yine hem yürüyüş hem de destek eylemi vardı.  İşçiler Özgürlük meydanından Bakırköy Belediye önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdiler. Yürüyüşe  Alevi Dernekler Federasyonu Başkanı Doğan Demir ve Alevi Bektaşi  dernekleri Başkanı  Baki Düzgün de destek verdiler.  Düzgün ve Demir yaptıkları konuşmalarda  belediye başkanının tutumunu kınayıp atılan işçilerin geri alınmasını istediler.

DİSK Genel iş Sendikası 2 nolu Şube  Başkanı Adil Çiftçi’de işten atılmaları bir kez daha kınayıp, işçilerin işlerine geri döndürülmesini, aksi takdirde eylemlerinin artarak devam edeceğini söyledi. (Haber foto: Atilla Akgönül)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız