Güncel

Bekin Elvan duruşması yarın...Ailesi ne dedi?

Berkin Elvan davasının ilk duruşması 6 Nisan Perşembe günü Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde saat 10.00’da görülecek. Elvan ailesi tüm yurttaşlara duruşmaya katılım çağrısı yaptı.

5 Nisan 2017 Saat: 11:37
Bekin Elvan duruşması yarın...Ailesi ne dedi?
Bekin Elvan duruşması yarın...Ailesi ne dedi?

Bekir Elvan’ın katledilmesine ilişkin soruşturma tam 1270 gün sonra tamamlandı. Cumhuriyet Savcısı İsa Dalgıç’ın hazırladığı 14 sayfalık iddianamede, sadece bir polis sanık olarak yer alıyor. Polis Fatih Dalgalı hakkında “Olası kastla insan öldürme” suçundan müebbet hapis cezası isteniyor. Elvan ailesi ve avukatları, tüm sorumluların yargılanmasını istemişti.

Elvan’ın ailesi perşembe günü görülecek duruşmaya çağrı yaptı. Elvan ailesinin çağrısında şu ifadeler yer aldı: “Berkinimizin vuruluşunun dört, uğurlayışımızın üçüncü yılındayız. Milyonlar olup uğurladığımız; halkın yalnızca toprağına ve yüreğine değil aynı zamanda azmine ve umuduna emanet ettiğimiz Berkinimizin katledilmesinin hesabını sormak için önemli bir tarihin arifesindeyiz. Türkiye karanlık günlerden geçiyor. İşte bu yüzden, Berkin’in katillerinden hesap sorma mücadelemiz dünümüz için değil geleceğimiz içindir.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız