Güncel

‘Çaresiz değiliz’ diyenler bir kez daha buluştu: ‘Biz istersek olur!’

İstanbul'da "Çaresiz değiliz" halk buluşmaları sürüyor. Bugün de yaklaşık 100 kişilik bir toplam, Taksim'de yaptığı "Çaresiz değiliz" buluşmasında "Biz istersek olur" mesajı verdi.

10 Şubat 2019 Saat: 22:56
‘Çaresiz değiliz’ diyenler bir kez daha buluştu: ‘Biz istersek olur!’
‘Çaresiz değiliz’ diyenler bir kez daha buluştu: ‘Biz istersek olur!’

Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de yapılan “Çaresiz değiliz” buluşmasının ardından bugün de Taksim’de, Önder Babat Kültür Merkezi’nde aynı sloganla bir halk buluşması gerçekleştirildi.

“Çaresiz değiliz” diyen yurttaşlar, İstanbul’da ikinci kez bir araya geldi. Saat 11.00 sularında edilen kahvaltının ardından buluşmaya geçildi.

“Biz istersek olur” görüşünün ağırlık kazandığı toplantıya Alibeyköy, Kadıköy, Avcılar, Kocamustafapaşa, Başakşehir, Sarıgazi, Okmeydanı, Gazi Mahallesi, Üsküdar, Güzeltepe, Merter, Kozyatağı ve Kartal’dan yaklaşık 100 yurttaş katıldı.

Toplantıda söz alan yurttaşlar, AKP/Saray rejiminin hayatlarımızı kıskaç altına aldığı bu koşullarda bir arada olmanın önemine; “Çaresiz değiliz” sloganıyla bir araya gelen yurttaşların mücadele programlarını kendilerinin oluşturmasının değerine dikkat çekti.

En geniş kesimlerin katılabileceği platformları oluşturabilmenin bugünkü mücadele arayışları içerisinde en önemli noktada durduğuna vurgu yapılan toplantı; Kadıköy ve Taksim’deki toplantıyı da aşan çok daha büyük bir halk buluşması yapma kararı aldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız