Güncel

Çarşamba ve perşembe yağış var

Çarşamba gününden itibaren yurdun geniş kesimini etkisi altına alacak kar yağışı özellikle hafta sonu etkisini artıracak. Meteoroloji, vatandaşları önlem almaları konusunda uyardı.

11 Ocak 2016 Saat: 17:56
Çarşamba ve perşembe yağış var
Çarşamba ve perşembe yağış var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sayfasında yer alan uzun vadeli tahminlerde, pazar gününden itibaren yurt genelinde soğuk hava dalgasına girilecek ve kar yağışı da beraberinde bekleniyor. Aynı zamanda buzlanma ve dona karşı uyarıldı.

 

ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE YAĞIŞ VAR

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün haftalık tahminine göre, yarın Kocaeli’de parçalı bulutlu bir hava olacak. Kentteki en düşük sıcaklık ise 8 derece olarak tahmin ediliyor. Meteoroloji, Çarşamba günü ise Türkiye'nin doğusu hariç, ülkenin büyük bölümünde yağmur bekliyor.

 

HAFTA SONUNA DİKKAT

Meteoroloji'nin Cuma günü tahmininde doğu illerinde kar yağışı devam ederken, İç Anadolu, Akdeniz, Ege ve Marmara'da bulutlu bir hava olması bekleniyor. Cumartesi gününden itibaren ise Marmara, Ege ve Batı Karadeniz soğuk havanın etkisi altına girecek. Meteoroloji'nin tahminine göre Çarşamba ve Perşembe günü Kocaeli’de yağışlı geçecek.

 

HAFTAYA KAR GELİYOR

Pazartesi gününden itibaren ise Kocaeli’de karla karışık yağmur bekleniyor. Tahminlere göre hava sıcaklığının -4 dereceye kadar düşeceği Kocaeli’de sağacak kar yağışı meydana gelecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız