Güncel

Çukurova Kitap Fuarı Adana’da açılacak

Çukurova Kitap Fuarı, 7-15 Ocak 2017 arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Ahmed Arif ve Yılmaz Güney söyleşisi yapacak.

27 Aralık 2016 Saat: 22:42
Çukurova Kitap Fuarı Adana’da açılacak
Çukurova Kitap Fuarı Adana’da açılacak

Çukurova Kitap Fuarı, onuncu yılında çok sayıda yazarı konuk etmeye hazırlanıyor. Programda panel, söyleşi ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliğine 300 yazar katılıyor. Dokuz gün süresince Gülten Dayıoğlu, Muzaffer İzgü, Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Şebnem İşigüzel, Deniz Kavukçuoğlu, Sevil Yekta Kopan, Feyza Hepçilingirler, Rıza Kıraç, Koray Yersüren ve İpek Ongun’un da aralarında bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve akademisyen okurlarıyla buluşacak.

AHMED ARİF VE YILMAZ GÜNEŞ SÖYLEŞİSİ

Şair Ahmed Arif doğumunun 90. yılında Şeyhmus Diken’in konuşmacı olarak katılacağı söyleşiyle 13 Ocak günü fuarda anılacak. Çukurova Kitap Fuarı, Yılmaz Güney’i bir etkinlikle anıyor. Yılmaz Güney’in tüm eserleri Ocak 2017’den itibaren İthaki Yayınları tarafından yayımlanacak. Fuar kapsamında 7 Ocak  günü Fatoş Güney’in konuşmacı olarak katılacağı bir söyleşi de gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız