Güncel

Cumartesi Anneleri, Hurşit Külter için oturdu

Cumartesi Anneleri 587. haftada Galatasaray Lisesinde bir araya gelerek 30 gündür haber alınamayan DBP Şırnak İl Yöneticisi Hurşit Külter'i sordu.

26 Haziran 2016 Saat: 10:33
Cumartesi Anneleri, Hurşit Külter için oturdu
Cumartesi Anneleri, Hurşit Külter için oturdu

Cumartesi Anneleri 587. haftada Galatasaray Lisesinde bir araya gelerek polis tarafından gözaltina alındıktan sonra kendisinden 30 gündür haber alınamayan DBP Şırnak İl Yöneticisi Hurşit Külter'in akıbetini sordu.HDP Milletvekilleri Ferhat Encü, Hüda Kaya ve  CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun destek verdiği oturma eyleminde gözaltında kaybedilenlerin fotoğrafları taşındı.

Hurşit Külter'in annesi Kerime Külter, sağlık sorunları nedeniyle katılmadığı eyleme ses kaydını gönderdi. Anne Külter, "27 Mayıstan beri oğlumdan haber alamıyoruz. Peşine düşeceğiz. Bulana kadar vazgeçmeyeceğiz. Ruhumuz var olduğu, bir damla kanımız olduğu sürece aramaya devam edeceğiz. Bizler kardeşiz, Barış istiyoruz, kardeşlik istiyoruz. Çocuklar kaybedilmesin, hiçbir annenin çocuğu kaybolmasın.Hiçbir anne bu acıyı yaşamasın. Ne yaparsanız yakın peşini bırakmayacağız. Oğlumun elini bırakmayacağım" diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız