Güncel

Fidel Castro’nun 90. yaşı İstanbul’da da kutlandı

Jose Marti Küba Dostluk Derneği öncülüğünde İstanbul'da Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde bir sunum ve bir dinleti gerçekleştirdi.

15 Ağustos 2016 Saat: 13:10
Fidel Castro’nun 90. yaşı İstanbul’da da kutlandı
Fidel Castro’nun 90. yaşı İstanbul’da da kutlandı

Efsane lider Fidel Castro’nun 13 Ağustos Cumartesi günü 90 yaşına girmesi nedeniyle,Küba'da ve tüm dünyada Küba Devrimi'nin dostları arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan bu günde, Jose Marti Küba Dostluk Derneği öncülüğünde de  İstanbul'da Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde bir sunum ve bir dinleti gerçekleştirdi.

Küba Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals'un da katıldığı kutlamada Yaima Estrella sahne aldı. Açıklamada davetiye temini için istanbul@kubadostluk.org adresine e-posta atılabileceği gibi 0549-460-65-60numaralı telefondan da ulaşabileceği bilgisi verildi.

José Martí Küba Dostluk Derneği (JMKDD) tarafından yaplan açıklamada"Küba Devrimi'nin önderi Fidel, 13 Ağustos'ta 90 yaşına girdi. Küba'da ve tüm dünyada Küba Devrimi'nin dostları arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan bu günde, biz de İstanbul'da bir sunum ve bir dinleti gerçekleştirdik.

Yaima Estrella'nın sahne aldığı küçük kutlamamızda hem geleneksel Küba ezgilerini dinledik hem de yaşadığı her gün dünya halklarının bir kazanımı olan Comandante'ye selam gönderdik. Etkinliğimizde, Küba Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals da bizlerleydi."denildi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız