Güncel

Gümrük müşavirleri günlerini kan vererek kutladı

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetimi,Dünya Gümrük Müşavirleri Gününü, meslekdaşlarını ziyaret ederek anlamlı bir etkinlikle kutladılar.

3 Şubat 2016 Saat: 17:19
Gümrük müşavirleri günlerini kan vererek kutladı
Gümrük müşavirleri günlerini kan vererek kutladı

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetimi, Dünya Gümrük Günü kutlamaları çerçevesinde gümrüklerdeki meslektaşlarını ziyaret edip kutlamaların tatlısı lokma dağıtmaya devam ederken, Kızılay’a  da kan bağışında bulunmayı da ihmal etmediler. Ambarlı, AHL Kargo,  Halkalı, Erenköy ve Haydarpaşa Gümrükleri’nde düzenlenen organizasyona gümrük müşavirlerinin yanı sıra Gümrük Müdürlüklerinde çalışanlarda katıldılar.

"BİR LOKMA BİR CAN"

AHL Kargo Gümrük Müdürlüğü’nde Kızılay gezici kan aracında kan bağışı kampanyasına katılan İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Keskin “Özellikle Kızılay’ın kan stoklarının azaldığı bir dönemde ‘Bir Lokma Bir Can’ sloganıyla düzenlediğimiz kampanyamızın büyük ilgi görmesi bizi çok mutlu etmiştir. İlk gün yüzden fazla başvuru olmasına rağmen gezici kan aracının kapasitesinin yeterli olamaması nedeniyle yetmiş kişiden kan alınmıştır. Kızılay gezici kan aracı gümrüklerimizi dolaşmaya devam edecek ve kan bağışçılarımızla buluşacaktır. Kan bağışı kampanyamızda bizleri yalnız bırakmayan meslektaşlarımıza, gümrük müdürlüklerinde çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız