Güncel

Haber Nöbeti’nde ikinci ekip bugün Diyarbakır’da olacak

"Gerçeğe ve mesleğimize sadece dayanışmayla sahip çıkabiliriz. Canı pahasına haber yapan meslektaşlarımızla dayanışmaya gidiyoruz” denilerek yola çıktılar.

9 Şubat 2016 Saat: 09:26
Haber Nöbeti’nde ikinci ekip bugün Diyarbakır’da olacak
Haber Nöbeti’nde ikinci ekip bugün Diyarbakır’da olacak

İstanbul’dan gazetecilerin sokağa çıkma yasağının uygulandığı ve çatışmalı sürecin etkilerinin sürdüğü bölgelerde zor koşullarda görev yapan meslektaşlarıyla dayanışmak için örgütledikleri Haber Nöbeti’nin ikinci ekibi bugün Diyarbakır’da olacak.

“Gerçeğe ve mesleğimize sadece dayanışmayla sahip çıkabiliriz. Canı pahasına haber yapan meslektaşlarımızla dayanışmaya gidiyoruz” denilerek yola çıkılan Haber Nöbeti’nde ikinci ekipte Cumhuriyet’ten Pınar Öğünç, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yetvart Danzikyan, Sol Haber Portalı’ndan Mesut Bayram, Serbest Gazetesi Tuğba Tekerek, Gazeteci-Yazar Fehim Işık, BirGün gazetesinden Zeynep Yüncüler, Bianet’ten Elif Akgül ile Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat yer alıyor. Bu sabah nöbeti devralacak ikinci ekip bölgede gazetecilerle haber takip edip, gazetecilerin yaşadıklarını yazacak.

Bu sabah Diyarbakır’da olacak olan gazeteciler, bölgede görev yapan meslektaşlarıyla dayanışırken, yaptıkları haberleri de kendi kurumlarının yanı sıra, şu blogda paylaşacaklar:  https://habernobetim.wordpress.com/

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız