Güncel

İhraç edilen öğretmenler Kadıköy ve Bakırköy'de yine meydandaydı

KHK’lerle ihraç edilen KESK üyesi kamu emekçileri Kadıköy ve Bakırköy'de eş zamanlı eylemler gerçekleştirdi.

22 Şubat 2017 Saat: 23:58
İhraç edilen öğretmenler Kadıköy ve Bakırköy'de yine meydandaydı
İhraç edilen öğretmenler Kadıköy ve Bakırköy'de yine meydandaydı
KHK’lerle kamuda yaşanan ihraçlara tepkiler sürüyor. İstanbul Kadıköy’de, ihraçlara karşı geçtiğimiz Pazartesi günü oturma eylemi başlatan KESK üyeleri, bugün yine Altıyol’da buluştu. “İşimizi geri istiyoruz. Alacağız” pankartı açan emekçiler, “Direne direne kazanacağız” ve “Zafer direnen emekçilerin olacak!” sloganları attı. İhraç edilen emekçilerin tamamı işlerine geri dönene kadar direnişe devam edileceği belirtildi. Çevredeki vatandaşların da destek verdiği oturma eylemi halaylarla sone erdi. 

Yine İstanbul Bakırköy’de de Kadıköy’deki eylemle eş zamanlı olarak oturma eylemi yapıldı. Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda oturma eylemi yapan kamu emekçileri, eşit,adil ve özgür bir yaşam mücadelesi verdiklerini bu düşüncelerden dolayı haksız ve hukuksuz şekilde ihraç edildiklerini belirtti.

Kadıköy’de gerçekleşen eyleme katılan ve ihraç edilen KESK üyesi Mazlum Çetinkaya, "Burada halkın bize destek olduğunu gördük. Yalnız olmadığımızın farkına vardık. Her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri burada olacağız. Herkesi direnişimize destek olmaya bekliyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız