Güncel

İlk Alevi Kitap Fuarı Kadıköy'de

2-5 Haziran tarihleri arasında Merdivenköy’deki Şahkulu Sultan Vakfı’nda yapılacak ve dört gün sürecek “Şahkulu Alevi Kitap Fuarı” için geri sayım başladı.

20 Mayıs 2016 Saat: 23:00
İlk Alevi Kitap Fuarı Kadıköy'de
İlk Alevi Kitap Fuarı Kadıköy'de
20 civarında yayınevinin katılacağı fuarda, imza günleri, söyleşiler, dinletiler, sergiler ve masal anlatımları yapılacak.
Alevi-Bektaşi kitaplarını kapsayacak “Şahkulu Alevi Kitap Fuarı” 2 Haziran Perşembe günü 11.00’de kapılarını kitapseverlere açacak. 
İstanbul Merdivenköy’deki Şahkulu Vakfı’nın 8 dönümlük bahçesi üzerinde açılacak kitap stantlarına Alfa, Can (Ali Adil Atalay) Cem, Demos, İletişim, Kapı, Kaynak, La, Yurt gibi yaklaşık 20 yayınevi katılıyor. 
Yayınevleri dışında fuara Şahkulu, Karacahmet, Garip Dede, Cem Vakfı, Pir Sultan Abdal, Sarıgazi Cemevi gibi Alevi kurumları da yayınlarıyla katılıyor.
Dört gün sürecek ve her gün 10.00 ile 2.00 saatleri arası açık olacak olan Şahkulu Alevi Kitap Fuarı’na çok sayıda yazar ve araştırmacı katılacak. Ali Aktaş, Prof. Ali Yaman, Ali Yıldırım, Cavit Murtezaoğlu, Prof. Fuat Bozkurt, Hamza Aksüt, Kelime Ata, Merdan Yanardağ, Miyase İlknur, Necdet Saraç, Rıza Zelyut, Öner Yağcı gibi birçok yazar ve araştırmacı kitaplarını imzalayacak, söyleşiler yapacak. Çeşitli sanatçıların fuar akşamları dinleti sunacağı Şahkulu Alevi Kitap Fuarı’nda, çocuklara masal da anlatılacak.
Bugüne kadar yayınlanmış çeşitli Alevi dergilerinin de sergileneceği fuar 5 Haziran Pazar akşamı sona erecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız