Güncel

Kabataş İskelesi deniz trafiğine kapatıldı

Kabataş Vapur iskeleleri 'Kabataş Meydan Düzenlemesi, Transfer Merkezi ile İskelelerin Yenilenmesi İnşaatı' nedeniyle deniz trafiğine kapatıldı.

11 Ağustos 2016 Saat: 12:15
Kabataş İskelesi deniz trafiğine kapatıldı
Kabataş İskelesi deniz trafiğine kapatıldı

Kabataş Vapır İskelesi, kamuoyu, mimarlar ve mühendislerin tüm itirazlarına rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Kabataş Meydan Düzenlemesi, Transfer Merkezi ile İskelelerin Yenilenmesi İnşaatı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren kapatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Kabataş Vapur iskeleleri "Kabataş Meydan Düzenlemesi, Transfer Merkezi ile İskelelerin Yenilenmesi İnşaatı" nedeniyle sabah saatlerinden itibaren deniz trafiğine kapatılacak. Çalışma nedeniyle Kabataş'taki vapur iskeleleri yaklaşık 2 yıl deniz trafiğine kapalı kalacak. Kabataş sahilinde deniz, raylı sistem ve karayolu taşımacılığını enteğre edecek modern bir transfer merkezi yapılacak. Trafik yeraltına alınarak sahil boyunca kesintisiz yaya akışı sağlanacak. Bu çalışma nedeniyle Kabataş vapur iskeleleri yaklaşık iki yıl deniz trafiğine kapatılacak” dendi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız