Çevre

Kartallı Muhtarlar çevre için yarışıyor

Muhtarlar, Kartal Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Muhtarlar Çevre İçin Yarışıyor” kampanyası kapsamında atık pilleri toplayarak geri dönüşüme kazandırmak için birbirleriyle yarışıyor.

18 Temmuz 2017 Saat: 09:44
Kartallı Muhtarlar çevre için yarışıyor
Kartallı Muhtarlar çevre için yarışıyor

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öneri ve teşviki ile geri dönüştürülebilir malzemeleri çevreye ve ekonomiye kazandıran Kartal Belediyesi, atıkları değerlendirme konusunda önemli atılımlarda bulunmaya devam ediyor. Geri dönüşüm konusundaki özen ve hassasiyeti ile dikkat çeken Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, son olarak TAP Derneği (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği)  işbirliği ile “Muhtarlar Çevre İçin Yarışıyor” kampanyası ile çevre ve insan sağlığına zararlı olan atık pillerin toplanmasını amaçlıyor. Kampanya dâhilinde Kartallı muhtarlar, atık pil toplama konusunda birbirleriyle yarışıyor. 1 Haziran’da başlayıp 30 Eylül’de sonlanacak olan kampanyayla tonlarca atık pil, geri dönüşüme kazandırılacak. Devam eden yarışmanın sonunda ise Kartal Belediyesi tarafından en çok pil toplayan ilk 10 muhtara ödül verilecek.

Kampanyaya katılacak muhtarlarımız, 0 216 280 60 60 Alo Çevre Hattı’na bildirim bırakarak topladıkları atık pillerin alımını sağlayabilir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız