Güncel

Pınar Gemsiz, kadınların omuzlarında uğurlandı

Gazi Mahallesinde vurularak öldürülen Pınar Gemsiz “Kadınların öfkesi katileri boğacak” sloganları eşliğinde kadınların omuzlarında uğurlandı.

17 Mayıs 2016 Saat: 20:34
Pınar Gemsiz, kadınların omuzlarında uğurlandı
Pınar Gemsiz, kadınların omuzlarında uğurlandı

En büyüğü 13 yaşında, en küçüğü ise 3 aylık olan 3 çocuk annesi Pınar Gemsiz, “Kadınların öfkesi katileri boğacak” sloganları ve ağıtlar eşliğinde  kadınların omuzlarında  son yolculuğuna uğurlandı.

Gazi Mahallesi’nde bulunan evinde polisin açtığı ateş sonucu vurulduğu iddia edilen Pınar Gemsiz için, dün cenaze töreni düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı törende,“Katilleri tanıyoruz, hesap soracağız” pankartı açılarak cenaze namazının kılınacağı Hediye Hanım Camii’ne yürüyüş yapıldı. Yürüyüş boyunca sık sık, sloganlar atıldı. 

Beger'in gözyaşları dinmedi

Pınar Gemsiz’in 13 yaşındaki oğlu Bager’in gözyaşları cenaze boyunca dinmedi. 7 yaşındaki kızı Hunav cenaze kortejinin en önünde yer aldı. Gemsiz'in henüz 3 aylık olan kızı Avşin ise babası Yaşar Gemsiz'in kucağında annesinin cenazesine tanıklık etti. 

Tören sırasında bir yakını, “ Bebeği 3 gündür ağlıyor. Müsümanım diyorlar.  Müslümanlık bunun neresinde? Pınar'ın başını dün yıkadığımda göğsü süt doluydu, nasıl kıydınız. 6 yaşındaki kızı 3 gündür annesini soruyor. Annesinden haber bekliyor. ‘Annem Nerede’ diyor” diye tepki gösterdi. 

Camiide  kılınan cenaze namazının ardından Gemsiz’in naaşı kadınların omuzunda evinin önüne getirildi. Burada okunan duaların ardından Gemsiz’in naaşı Sultangazi Mezarlığına defnedildi. 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız