Güncel

Saadet Partisi, İstanbul adayını açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bostancı Gösteri Merkezinde düzenlenen partisinin aday tanıtım toplantısında İstanbul adayını açıkladı

10 Şubat 2019 Saat: 23:04
Saadet Partisi, İstanbul adayını açıkladı
Saadet Partisi, İstanbul adayını açıkladı

Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılan aday tanıtım toplantısında Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Necdet Gökçınar olduğu açıklandı.

Karamollaoğlu, Türkiye genelinde bütün il ve ilçelerde seçime gireceklerini belirterek, “Türkiye’deki bin 399 belediyenin hepsinde seçime giden tek partiyiz. Hiçbir parti bu seçimlere bu şekilde giremiyor. Her ilde, her ilçede, her beldede biz seçime giriyoruz” şeklinde konuştu.

‘Yemeyeceğiz yedirmeyeceğiz’

“Yemeyeceğiz yedirmeyeceğiz. Biz sözümüzde sadığız. Bize emanet edilen kamu malına, yetim malına sahip çıkacağız” ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, “Geçen sefer attığımız adımdan dolayı Türkiye’de bir barış ortamı doğdu. İnsanlar bizimle konuşabileceklerini, bizim gibi düşünmeseler bile dertlerini bize açabileceklerini, çözüm arayabileceklerini gördüler. Herkese el uzatıyoruz, herkesin gönlüne dokunmaya çalışıyoruz. Herkesin derdiyle dertlenmeyi vazife biliyoruz” dedi.

Necdet Gökçınar kimdir?

1992 yılında Refah Partisi İstanbul il yönetimi kadrosunda görev alan Necdet Gökçınar, 1992 – 1996 yılları arasında Refah Partisi il yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Necdet Gökçınar, 1996 – 2006 yılları arasında Refah, Fazilet ve Saadet Partileri İstanbul il teşkilatında Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Gökçınar, 2018 yılından itibaren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Başdanışmanı olarak görev aldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız