Güncel

Şırnak’taki öğretmenler İstanbul’a çağırıldı

Şırnak'ın İdil ilçesinde görev yapan ve yarın ders başı yapması beklenen 1200 öğretmen SMS'lerle İstanbul'a çağrıldı.

7 Şubat 2016 Saat: 19:15
Şırnak’taki öğretmenler İstanbul’a çağırıldı
Şırnak’taki öğretmenler İstanbul’a çağırıldı

Şırnak’ın İdil İlçesi’nde günlerden bu yana süren ‘Sokağa çıkma yasağı ilan edilecek’ tartışması devam ederken, ilçede görevli 1200 öğretmene Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen SMS’lerle İstanbul’da düzenlenecek seminere katılma çağrısı yapıldı.

Yarıyıl tatilinin sona ermesinden saatler önce Şırnak’ın İdil İlçesi’nde görevli 1200 öğretmene İstanbul’da düzenlenecek eğitim seminerine katılmaları için bakanlıktan SMS yoluyla çağrısı gönderildi. Öğretmenlerin cep telefonlarından gönderilen SMS çağrısında, “08-12 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul  Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet içi eğitim enstitüsünde düzenlenecek 2016000374 numaralı öğretmenlik  uygulamaları seminerine katılmanız önem arz etmektedir. Bilgilerinize” denildi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI MI İLAN EDİLECEK?

İdil’de görev yapan öğretmenlere bu çağrının gönderilmesi yarından itibaren ilçedeki bazı mahallerde sokağa çıkma yasağı ilan edileceği olarak yorumlandı. Şırnak’ın Cizre ve Silopi içlerinde 14 Aralık tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağı öncesinde de benzer çağrılar gönderilmiş ve öğretmenlerin büyük kısmı iki ilçeden ayrılmışlardı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız