Güncel

Trabzon Sanat Sokağın'da öğretmen arkadaşlarının işe iadesini istedi

Öğretmen Hatice Yüksel, KHK kararlarıyla görevinden uzaklaştırılan öğretmen arkadaşları için Trabzon Sanat Sokağı’nda yaklaşık bir saat oturma eyleminde bulundu.

29 Kasım 2016 Saat: 14:01
Trabzon Sanat Sokağın'da öğretmen arkadaşlarının işe iadesini istedi
Trabzon Sanat Sokağın'da öğretmen arkadaşlarının işe iadesini istedi

Öğretmen Hatice Yüksel, KHK kararlarıyla görevinden uzaklaştırılan öğretmen arkadaşları Acun Karadağ ve Semih Özakça ile akademisyen Nuriye Gülmen’in görevine iade edilmeleri için Trabzon Sanat Sokağı’nda yaklaşık bir saat oturma eyleminde bulundu.

viratrabzon.com‘da yayınlanan habere göre, çevredeki vatandaşlardan destek gören Hatice Yüksel, arkadaşlarının 'FETÖ' ile hiçbir ilgisinin olmadığını, demokrat insanlar olduğunu söyledi. Hatice öğretmen, “3 arkadaşımız 15 gündür Ankara’da Yüksel Caddesi’nde işlerine geri dönmek için eylem yapıyorlar ve bu eylem sürekli polis müdahalesi ile sürekli sonlandırılmaya çalışılıyor. Bizler de bu arkadaşlarımızın mücadelesine destek vermek istedik. Çünkü bu arkadaşlarımız haklılar, meşrular, son derece büyük bir baskı ile karşı karşıyalar. Bizler de onlar işine dönene kadar onların mücadelesini desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız