Güncel

Tuzla Emek ve Demokrasi için Güçbirliği kuruldu

Tuzla Emek ve Demokrasi için Güçbirliği kuruluşunu dün yaptığı basın açıklamasıyla ilan etti.

25 Ağustos 2016 Saat: 17:24
Tuzla Emek ve Demokrasi için Güçbirliği kuruldu
Tuzla Emek ve Demokrasi için Güçbirliği kuruldu

İçerisinde Deriteks Tuzla Şubesi, Limter İş, EMEP, HDP, HDK, ESP, KÖZ, Mayısta Yaşam Kooperatifi, UİD-DER, Demokratik Alevi Dernekleri Tuzla Şubesinin yanı sıra bazı köy derneklerinin de olduğu Tuzla Emek ve Demokrasi için Güçbirliği kuruluşunu dün yaptığı basın açıklamasıyla ilan etti. Aydınlı Mahallesi’nde bir araya gelen güç birliği üyeleri, Antep’te yaşanan katliamı da protesto etti.

“Yaşasın halkların kardeşliği, savaşa hayır, barış hemen şimdi” sloganlarıyla mahalle merkezine yürüyen kitleye direnişteki Tedi işçileri de destek verdi.

Güçbirliği adına konuşan Aydın Kılıçdere,  “Bizler emekten, barıştan, demokrasiden yana güçler olarak Emek ve Demokrasi için Güçbirliği Tuzla bloku olarak bir araya geldik. Bugün olduğu gibi bundan sonra da Tuzla’da emek, barış ve demokrasi mücadelesini büyüteceğiz” dedi. Bu amaçla 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde direnişte olan Tedi işçilerinin yanında olacaklarını söyleyen Kılıçdere, 1 Eylül akşamı bütün Aydınlı halkını emekçilerin yanında barış mücadelesini yükseltmeye çağırdı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız