Barış Manço’da bileti kitap olan festival

13 Şubat 2017 Saat: 13:34

Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde 11-12 Şubat’ta “Kadıköy Kış Sanat Festivali” etkinliği gerçekleştirildi.

Kadıköy Kış Sanat Festivali’nde gerçekleşen etkinlikte güzel bir uygulamaya imza atıldı. Bilet satışı yapılmayıp, bilet yerine bir adet kitap verildi. Toplanan ise, kitaplar ihtiyaç sahibi okullara gönderilecek.

Kadıköy Kış Sanat Festivali, Kadıköy Belediyesi ve Türkiye Gençlik Akademisi işbirliği ile Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapıldı. Festival kapsamında iki gün boyunca birçok farklı etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte sergi, dans gösterisi, tiyatro oyunları, folklor oyunu, müzik performansı ve seramik workshop yapıldı.

Festival’in açılış konuşmasını yapan Türkiye Gençlik Akademisi Kurucu Başkanı Rahmi Anday Kayıtgan, şunları söyledi: “ Bizim bu festivali gerçekleştirme amacımız bize çok eskilerden gelen bir emanete vurgu yapmaktır. Şöyle de diyebiliriz, Türk gençliği birinci vazifesini yerine getirmek için Kış Sanat Festivali organizasyonu yapılmıştır. Bu vazife bize 1923 yılından kalan bir emanettir. Bazı zamanlar vardır. Elinizi taşın altına sokmanız gerekir. Bazen küçük ya da büyük olmanız çok da önemli değildir. Ve bazen Hz. İbrahim’e karınca olmak gerekir o suyu taşıyan. Ve o günler geldiği zaman ne yanmaktan korkmamız gerekiyor ne de ezilmekten. Türkiye Gençlik Akademisi’nin bundan sonra herhangi bir üyesi ve herhangi bir gönüllüsü hiçbir zaman korkmayacaktır. Birinci vazifesini yerine getirmek için yılmadan usanmadan çalışmaya devam edecektir” dedi.

Konuşmanın ardından Rahmi Anday Kayıtgan, Barış Manço Kültür Merkezi’nin başarılı yöneticisi Kadriye Zihni Erdem’e ve Kadıköy Belediyesine teşekkür ederek plaket takdim etti

YORUMLAR

Bu Videoya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Videoyu Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız