Kılıçdaroğlu'nun, 'adalet yürüyüşü' Güvenpark'ta başladı

15 Haziran 2017 Saat: 11:32

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili Enis Berberoğlu'nun 'MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanması' davasında 25 yıl hapis cezasına çarptırılmasına tepki olarak Ankara'dan İstanbul'a yapacağı yürüyüşü başlattı. Kılıçdaroğlu, "Bıçak kemiğe dayandı artık yeter. Adaletin olmadığı ülkede barış olmaz" dedi.

11.11 Kılıçdaroğlu, Güvenpark'a gitti. Park'ta yeni bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Bıçak kemiğe dayandı artık yeter. Adaletin olmadığı ülkede barış olmaz" ifadelerini kullandı.

11.09 MAÇKA PARKI'NDA DA NÖBET BAŞLADI

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından dün duyurusu yapılan 'Adalet Nöbeti' için Maçka Demokrasi Parkı'nda  da olağanüstü önlemler alındı. Polis parka girişlerde güvenlik önlemi aldı. İçeri girenlerin üzerleri arandı. Park içindeki büyük havuz meydanına platform kuruldu. Nöbetin Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı yürüyüşün İstanbul'da sona ermesine kadar gece gündüz sürmesi bekleniyor.

10.55 KILIÇDAROĞLU: BU YÜRÜYÜŞ SON OLMAYACAK

Eşi ve oğluyla Güvenpark'a doğru yola çıkan Kılıçdaroğlu, evinin önünde gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

"'Adalet Yürüyüşü'ne başlıyorum. Umarım vicdanları sağır olanlar bize duyarlar. Biz gerginlik kavga istemiyoruz, biz hapishanede gazeteciler istemiyoruz. Bunlar bize acı veriyor. Bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli ben ödeyeceğim demiştim. Şimdi yürüyüşe başlıyorum. Bu yürüyüş son olmayacak. Yürüyüşümüz bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek. "

10.50 ÖDP Başkanlar Kurulu üyesi Alper Taş Güvenpark'a gitti. Taş, Güvenpark'ta alkışlarla ve "Faşizme karşı omuz omuza" sloganlarıyla karşılandı.

YORUMLAR

Bu Videoya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Videoyu Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız