Proje okul projesine karşı toplanan imzalar MEB’e verilecek

23 Kasım 2016 Saat: 23:15

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.youtube.com/watch?v=B2I7_JRFSxQ

Proje okullara karşı başlatılan kampanya kapsamında toplanan imzalar, yarın Veliler tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’na verilecek. Veliler, imzalarla birlikte talep, beklenti ve endişelerini yarın sabah saat 10.00’da Milli Eğitim Bakanına iletecek. 

Veli, mezun ve öğretmenlerden oluşan “Projeniz Değiliz İnisiyatifi” Sözcüsü Hülya Şen, Türkiye’de mevcut demokratik kazanımların geriye gittiği bir dönemin yaşandığını söyleyerek, bu sürecin en ağır sonuçlarının eğitim sisteminde yaşandığını ifade etti. 

Anaokulundan üniversiteye kadar tek tipçi bir anlayışla eğitimin yeniden dizayn edildiğini belirten Şen, liselerdeki operasyonun “Proje Okul” adı altında yürütüldüğünü söyledi.

Şen, sözlerine şöyle devam etti: “Çağdaş, bilimsel, laik, demokratik, parasız ve sorgulayan eğitimden yana veliler olarak bizler bu oyundan son derece endişeliyiz. Endişelerimizi Milli Eğitim Bakanlığına iletmek üzere başta İstanbul olmak üzere ülke genelinde imza kampanyası başlattık. Kampanya için sokağa çıktığımızda anladık ki sorun çok daha büyük ve yakıcı boyutta. Halkımızın eğitimle ilgili endişe, talep ve beklentilerini asıl muhatabına iletmek için topladığımız 20 binin üzerinde imza ile Ankara’ya gidiyoruz. Umuyor ve bekliyoruz ki sesimize kulak verilir ve eğitim sistemindeki yanlış uygulamalardan en kısa sürede dönülür. Proje Okul ile ilgili talebimiz yerine getirilse bile mücadele kararlılığımızı sürdüreceğiz. Eğitim sistemine karşı topyekün saldırı durana kadar Ankara’ya bir daha, bir daha gideceğiz.” 

Veliler taleplerini dile getirmek ve imza kampanyasını duyurak için hazrladıkları videoyu sosyal medyada paylaştılar....

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.youtube.com/watch?v=B2I7_JRFSxQ

YORUMLAR

Bu Videoya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Videoyu Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız