TÜYAP’ta ayrı bir güzellik: Aynur, Peyda ve Merih’ten müzik ve şiir

17 Kasım 2016 Saat: 00:29

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.youtube.com/watch?v=_XKt366Qzoc

Yazar-Şair Aynur Uluç, Müzisyenler Peyda Yurtsever ve Merih Aşkın  TÜYAP'ta farklı bir etkinliğe imza attılar.Üçlü tarafından şiirli, müzikli bir etkinlik gerçekleştirildi.

'35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı' ve '26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı'  12 Kasım’da Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı.

İstanbul Kitap Fuarı Avrupa’nın ziyaretçi açısından en büyük kitap fuarı olma özelliğini taşıyor ve geçen yıl 550 bin ziyaretçiyi ağırlamıştı.

Fuara bu yıl, yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor. Dokuz gün sürecek fuarda söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleriyle birlikte 300 etkinlik gerçekleştirilecek.

Bu yıl, İstanbul Kitap Fuarı'na onur konuğu ülke olan Almanya'dan 28 yayınevi katılırken, fuarın ilk dört günü hem fuar salonlarında hem onur ülke standında 40 etkinlik gerçekleştirilecekler. Bu kapsamda Peter Schneider, Ilija Trojanow, Achim Wagner, Moritz Rinke, Canan Topçu, Matthias Göritz, Finn-Ole Heinrich, Olga Grjasnowa, Esmahan Aykol, Tobias Hülswitt, Jan Von Holleben, Judith Kuckart, Silke Scheuermann söyleşilerde yer alacak. Felsefe teması kapsamında yurt dışından çocuk kitabı yazarları Brigitte Labbé ve Oscar Brenifier ise fuarın konukları arasında. Labbé, 18 Kasım Cuma ve 19 Kasım Cumartesi günü çocuklara ve ebeveynlere yönelik iki ayrı atölye çalışması ve söyleşi gerçekleştirecek.

Fuar’a hergün  başta önrenciler olmak üzere yoğun bir ilgi var. Çok sayıda yazar  günboyu hem kitaplarını imzalıyor hem de söyleşiler gerçekleştiriyor. Tüm etkinlikler ziyaretçiler tarafından ilgiyle izleniyor.

Bugün ilgi çeken etkinliklerden biri de TÜYAP Kitap Fuar’ında, Heybeliada Salonunda gerçekleştirildi. Yazar-Şair Aynur Uluç, Müzisyenler Peyda Yurtsever ve Merih Aşkın tarafından şiirli, müzikli bir etkinlik gerçekleştirildi. Yazar-Şair Sezai Sarıoğlu’nun anlatımları,  Meral Demir de şarkısı ile destek verdiği etkinlik katılımcıların beğenisini kazandı.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.youtube.com/watch?v=_XKt366Qzoc

YORUMLAR

Bu Videoya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Videoyu Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız