Yazarlar Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay'ın kitaplarını imzaladılar

28 Ekim 2016 Saat: 11:54

Hapisteki yazar Aslı Erdoğan ve dilbilimci Necmiye Alpay için yazar arkadaşları Beyoğlu Mephisto Kitabevinde tam günlük bir destek etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarlar, Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay’ın siyasi nedenlerle tutuklanmalarını protesto için bu yazarların kitaplarını iki tutuklu arkadaşları adına imzaladı.“Kitabını Kap Gel, Yazarlar Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay için İmzalıyor” başlıklı etkinlikte pek çok tanınmış yazar ve gazeteci yer alıyor.

Yazarlar tarafından yapılan açıklamada, hala iddianameleri hazırlanmadığı ve mevcut hukuk sistemine göre, basın kanununda “yayın danışma kurulu üyeliğinin cezai ve kanuni hiçbir sorumluluğu olmadığı” belirtildiği halde, tutuksuz yargılanma dilekçeleri reddedilen hapisteki yazar Aslı Erdoğan ve  dil bilimci Necmiye Alpay için Beyoğlu Mephisto’da tam günlük bir destek etkinliği gerçekleştiriyoruz” denildi.

Etkinlik 27 Ekim Perşembe günü 12:30 – 23:00 saatleri arasında Beyoğlu Mephisto’da,Aynur Uluç, Tuluhan Tekeli, Celal Başlangıç’ın yazarların kitaplarını imzalaması ile başladı.

YORUMLAR

Bu Videoya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Videoyu Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız