Kültür

(AKİL-DER) Öğrencilere Mezuniyet Gecesi Düzenledi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde geçtiğimiz günlerde kurulan Akçakale İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (AKİL-DER) öğrencilere mezuniyet gecesi düzenledi.

6 Haziran 2014 Saat: 09:48
(AKİL-DER) Öğrencilere Mezuniyet Gecesi Düzenledi
(AKİL-DER) Öğrencilere Mezuniyet Gecesi Düzenledi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde geçtiğimiz günlerde kurulan Akçakale İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (AKİL-DER) öğrencilere mezuniyet gecesi düzenledi.
Akil-Der ilk etkinliğinde Akçakale Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mezuniyetini kutlayarak eti pilav ve ayran ikram etti. Pilav dağıtımından sonra mezuniyet gecesi düzenlendi.


Gecede Akil-Der Başkanı Halil Kahraman, "Akil-Der’i kurarak zorlu bir yola girdiğimizi biliyoruz. Ancak bu yolda siz değerli büyüklerimizin desteğinden cesaret alarak bu derneği kurduk. İlk etkinliğimizi İ.H.L öğrencilerine mezuniyet gecesi düzenleyerek kendimizi tanıtmak istedik. Bundan sonraki süreçte öğrencilerimizin başarıları için gayret sarf edeceğiz”dedi


Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat de, "Ülkelerin ve milletlerin başarısında bilgi ve akıl her zaman önde tutulmuştur. Ortadoğu coğrafyasındaki bu durum, bu iki değerin yeterince öne çıkamamasından kaynaklanmaktadır. Bizler her dönemde bilgiyi ve aklı önemsememiz gerekir. Bu iki değer başarının sırrı ve ayrılmaz ikilisidir. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Akil-Der yöneticilerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.


Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanın şiirler okundu ve skeçler sahnelendi. Geceye verdiği destek ve katılımlarından dolayı ilçe milli eğitim müdürü Halil Tekyıldız, Kaymakam Eyüp Fırat’ plaket takdim etti.


Mezuniyet gecesine Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, İlçe Müftüsü Hüseyin Ortaç ve Akil-Der Başkanı Halil Kahraman çok sayıda misafir ve öğrenci katıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız