Güncel

Eğitim-Sen hukuk sekreteri Yiğit hakkında gözaltı kararı

Eğitim-Sen TİS Hukuk Sekreteri evde olmamasına rağmen evinde arama yapılan MYK üyemiz hakkında gözaltı kararı çıkarıltıldı.

10 Ocak 2018 Saat: 11:05
Eğitim-Sen hukuk sekreteri Yiğit hakkında gözaltı kararı
Eğitim-Sen hukuk sekreteri Yiğit hakkında gözaltı kararı

Eğitim-Sen Hukuksuz, keyfi ve siyasi hesaplarına OHAL’i kalkan edenlerin baskı ve sindirme politikaları devam ediyor.

Daha önce tutuklanan ve yaklaşık üç ay sonra çıkarıldığı ilk duruşmada serbest bırakılan TİS Hukuk Sekreterimiz Ebru Yiğit’in evine bugün sabah saatlerinde polis baskını yapılmıştır. Kendisinin evde olmamasına rağmen evinde arama yapılan MYK üyemiz hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştır.

Belirtmek isteriz ki sendikamız MYK üyesi olduğu, davet edildiğinde Savcılığa gitmekte tereddüt etmeyeceği, adresi ve iletişim bilgileri bilinmesine rağmen MYK üyemizin evinin, ortada bir suç varmışçasına sabahın erken saatlerinde basılması kabul edilemez.

Söz konusu hukuksuz ve keyfi baskının amacı bellidir! Olağanüstü halin hukuksuzluklarına karşı çıkabilecek olağan şüphelileri “suçlu” ilan etmek ve yargıçlığı “mahalleye” yaptırmaktır! Eğitim Sen olarak, muhalif tüm kesimlere yönelen keyfi ve hukuku yok sayan “yönetim aklına” karşı hukuku ve demokrasiyi inatla savunacağımız bilinmelidir. Başta yöneticimiz Ebru Yiğit olmak üzere tüm üye ve yöneticilerimiz üzerindeki baskı son bulana kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız