Güncel

Tunç Soyer mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Tunç Soyer, mazbatasını aldı.

9 Nisan 2019 Saat: 01:08
Tunç Soyer mazbatasını aldı
Tunç Soyer mazbatasını aldı

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak seçime giren ve yüzde 58.02 oy oranı ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, mazbatasını Kültürpark’taki Dört Numaralı Hol’de yer alan İzmir İl Seçim Kurulu’ndan aldı. Soyer’e, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Şaziye Kitapçı verdi.

Soyer’e, İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili eşlik etti.

“ANKARA VE İSTANBUL’DA O KOLTUĞU BOŞALTMAYANLARA DERS OLUR UMARIM”

Soyer; “Tarihi MÖ 6500 yıl öncesine giden 8500 yıllık bir şehre belediye başkanı olmanın büyük gururunu yaşıyorum. İzmir’in 35. belediye başkanıyım. Gerçekten büyük bir gurur bugün aynı zamanda efsane belediye başkanı rahmetli Ahmet Piriştina’nın doğum gnü. Onun efsanesine de sahip çıkacağım. Şunu da biliyorum ki bu bir nöbet, nöbetin sonu geldiğinde onuda büyük bir gururla bırakmayı bileceğiz. Ankara’da, İstanbul’da o koltuğu boşaltmayanlara da ders olur umarım. Bu kenti koruyup ileriye taşımak için aşkla çalışacağım” dedi.

Mazbata alım sonrası Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na geçen Tunç Soyer, üç dönemdir İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldi.

Tunç Soyer@tuncsoyer

Mazbata Töreni https://www.pscp.tv/w/b3r3ejFQbUtxWFphbHJQUW98MW1ueGV2THl5eW9LWBWDHj4u2vnip2xnK11d8i3IIDOSojbiICbWQ0yhdH92 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız