Kültür

Ufuk İbrahimoğlu 11 Kasımda TÜYAP'ta kitabını imzalıyor

Yazar Ufuk İbrahmoğlu TÜYAP Kitap Fuarı'nda okurları ile buluşacak.İbrahimoğlu'nun imza törenine özellikle öğrencilerinin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

7 Kasım 2017 Saat: 10:16
Ufuk İbrahimoğlu 11 Kasımda TÜYAP'ta kitabını imzalıyor
Ufuk İbrahimoğlu 11 Kasımda TÜYAP'ta kitabını imzalıyor

Ressam, Yazar Ufuk İbrahmoğlu, 11 Kasım Cumartesi günü TÜYAP Kitap Fuarı'nda okurları ile buluşacak. Saat 13.00'de 3. Salon ve 509 c nolu standta kitabını imzalayacak olan İbrahimoğlu'nun imza törenine özllikle öğrencilerinin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 

İbrahimoğlu Kimdir?

Müzik öğretmenin ressam öğretmen kızı


Ressam, resim öğretmeni Ufuk ibrahimoğlu, Köy Enstitüsü mezunu müzik öğretmeni, 3-4 enstrüman çalan bir babanın kızı. . Genetik tını’lı bir aile yani. Kendi deyimi ile, görsel gene denk gelen biri. İstanbul’da yaşıyor. 5 yıl  Almanya, Duisburg ta  yaşadı, dil eğitimi aldı. Marmara Üniversitesi Atatürk eğitim Fakültesi Resim bölümü mezunu. Bir Ortaokulunda Görsel Sanatlar öğretmeni olarak çalışıyor. Ayrıca Anadolu Güzel Sanatlar derneğinde ilkokul düzeyindeki çocuklarla çeşitli resim etkinlikleri gerçekleştiriyor. Sanat eğitimim sürecinde en çok Vincent Van Gogh dan  etkilendiğini, kitap yazmaya  gençlerle yaptığı resim çalışmalarının ilham verdiğini dile getiriyor.

Çok sayıda sergi açan, hala resim çalışmalarını sürdüren, resim sanatı kapsamında ebru sanatı ile de ilgilenen İbrahimoğlu, ülkemizde  resimin kitabını yazan bir ressam.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız